Culinair

Ook culinair verwennen we u en uw gasten in onze feestzalen. Voor elk event of feest werken wij een gepaste formule uit op maat, volledig volgens uw wensen en verlangens. Alles is mogelijk: receptie met hapjes, walking diner, een buffet naar keuze, dineren aan tafel, broodjesmaaltijd, .… U vraagt, wij serveren alles dagvers én verfijnd op tafel.

Receptie met hapjes

Receptie met hapjes

Mousse van gerookte forel met chips van boleet
Cocktail van Noordzeekrab
Tataki van zalm
Tataki van rund
Tartare van zalm met wasabiroom
Cocktail van grijze Noordzeegarnaaltjes
Carpaccio van Sint Jacobsvruchten
Gerookte eendenborst met gekonfijte appel
Eendenlever mi-cuit met uienconfituur
Vitello tonato
Consommé van bosduif
Erwtensoepje met Iberico ham
Roomsoepje van bospaddenstoelen met truffel
Gefrituurde scampi met Gaspachio saus
Gegratineerde wilde oester
Gebakken Sint Jacobsvrucht met truffelpuree
Kalfszwezerik met truffeljus
Zeetongrolletje met kreeftenjus
Gebakken ganzenlever met appeltjes
Tempura van Gamba
Zeeduivel bourride
Maatjesharing met groene boontjes
Gemarineerde Sint Jacobsvrucht met limoendressing
Rundstartaar
Gedroogde pruimen met gerookt spek
Gravad lax met wakame en wasabi
Geschroeide zalm  met tapenade van kersttomaat
Gedroogde ham met mozarella
Gedroogde tomaat met parmazan en basillicum
Meloen met Parmaham
Chocolade mousse met avocaat
Panna cotta met framboosjes
Taartje met een crème van banaan
Mokka schuim met whisky
Javanais
Diplomate met kersen

Walking dinner

Walking dinner

Pompoensoepje met spekjes en koriander
Kippenbrochette met pindakaas
Soesje met een mousse van gerookte forel
Tomaat met Mozarelle
Rundscarpaccio met parmazaan
Sushi van zalm ( 2 stuks)
Groenten sushi ( 3 stuks)
Gefrituurde inktvisringen
Quiche Lorraine
Quiche Roquefort
Zalmtartare
Vitello tonnato
Gevulde paprika’s met geitenkaas
Japanse brochette met zoetzure saus
Gebakken Vietnamese won tons
Tataki van rund
Gegratineerd geitenkaasje
Chocolade mousse met advocaat
Panna cotta met vruchten coulis
Mousse van framboosjes
Crème van banaan met nootjes
Bounty surprise
Verse vruchtensalade
Javanais met vanillesaus
Tiramisu
Soesje met slagroom en chocoladesaus
Scampi brochette
Cocktail met grijze Noordzeegarnaaltjes
Tataki van zalm met wasabi
Gefrituurde scampi met Gaspacho saus
Carpaccio van verse Sint Jacobsvruchten
Gamba tempura
Gerookte eendenborst met gekonfijte appel
Scampi in zachte curry saus
Gratin van zeevruchten
Lamszwezeriken met spinazie en Dijonnaise saus
Ragout met gekonfijte  eendenbout
Vissoep met rouille, toast en kaas
Garnaalkroketje met gefrituurde peterselie
Cocktail van verse krab
Eendenlever mi-cuit met uienkonfituur
Aardappel met grijze Noordzeegarnalen
2 gegratineerde wilde oesters
Gebakken Sint Jacobsvrucht met truffelpuree
Gebakken eendenlever met appel
Gebraden kwartel met witte druiven
Kalfsentrcôte met bospaddestoelen
Ragout van kalfszwezerik
Geroosterde runds entrecôte
Zeetongrolletjes in kreeftenjus
Zeeduivel Bouride
Buffet van 8 geaffineerde kaasjes

Breugeltafel

Breugeltafel

Voorgerechten

Haring en aardappelsalade
Kip kap
Boerenpaté
Gevulde eitjes
Boerenkop
Platte kaas met tuinkruiden
Gekookte Beenham
Charcuterie assortiment
Leverpaté
Tomatensoep met balletjes
Erwtensoep met spek en korstjes
Uiensoep met toast en kaas
de koude gerechten worden vergezeld van diverse salades en sausjes

Hoofgerechten

Gehaktballetjes met krieken
Stoofvlees met abdijbier
Witte en zwarte pensen
Gebraden kip
Varkensgebraad
Varkenslever met gebakken uien
Ragout van kalfsvlees met balletjes en champignons
Konijn met pruimen
Witloof met kaas en ham
Gebraden boerenworsten

De warme gerechten kunnen vergezeld worden van diverse groenten …
Gratin van witte kool
Rode kool
Gestoofde erwtjes en wortelen
Gestoofde spruitjes
Appelmoes
Gebakken aardappeltjes
Aardappelpuree
Groentenstoemp
Gebakken witloof

Nagerechten

Rijstpap met bruine suiker
Chocoladepudding
Chocolade mousse
Vanillepudding met rozijnen
Rijstvlaai
Appeltaart
Kriekenvlaai
Flantaart
Speculoosijs
Fruitsalade
Appel in de oven

Kaasplateau

Assortiment van 8 fijne kaasjes met uienkonfituur, gedroogde vruchten en notenbrood

Barbecue

Barbecue

Zomer of winter BBQ op aanvraag.

Reuze pangerechten

Reuze pangerechten

Op aanvraag.

Samengestelde buffetten

Samengestelde buffetten

Vlaamse Stoverij met Trappistenbier en frietjes
Vol au vent met frietjes
Boeuf Bourguignon (rundsstoverij in rode wijn) met kroketjes
Pata Negra stoverij met curry en rijst
Penne carbonara
Penne met kip op Oosterse wijze
Ragout van zeevruchten met puree
Goulash met rijst of frietjes
Gentse waterzooi met gekookte aardappelen
Zalm met garnaaltjes en puree
Kippenbout met jagersaus en frietjes
Kalfs blanquette met kroketten

Samen te stellen menu's

Samen te stellen menu’s

Voorgerechten

Tomatensoep met balletjes
Erwtensoep met spek, worst en korstjes
Uiensoep met toast en kaas
Minestronesoep met kaas
Kaaskroketen
Salade met gemarineerde kippenreepjes
Quiche Lorraine met een kruidenslaatje
Gegratineerd witloof met ham
Boerenpaté met uienkonfituur
Salade met spekjes en korstjes
Garnaalkroketjes met een kleine salade
Gebakken gamba’s met gazpachosaus
Asperges op Vlaamse wijze ( seizoensgebonden)
Asperges met verse zalm en witte botersaus ( seizoensgebonden)
Gerookte paling met rode biet
Duo van garnaal en kaaskroket
Vol au vent
Salade met spek en korstjes
Mi cuit van eendenlever en uien konfituur
Gerookte zalm met mascarpone en salade
Cocktail van grijze Noordzee garnaaltjes
Krabcocktail
Eendenleverterrine met appel konfituur
Toost van gerookte rivierpaling
Gerookte zalm met mierikswortelroom
Noorse visschotel

Hoofdgerechten

Vidé met frietjes
Vlaamse stoverij met frietjes
Gentse waterzooi
Gebraden kip met champignon roomsaus
Gestoofde kip Provençaal
Kerrie van varkensvlees met rijst
Orloff varkensgebraad met erwtjes en kroketten
Vleesribben met Corsendonk bier
Konijn met pruimen
Mixed grill (chipolata, steak, buikspek, kippenboutje )
Gebakken kabeljauwhaas met grijze Noordzeegarnaaltjes
Gebakken steak met pepersaus met salade ( medium gebakken )
Gebakken zalmmoot met asperges
Zacht gegaarde hoevekip met voorjaarsgroenten
Gebakken kabeljauw rug met erwtjes en beukenzwammen
Gebakken entrecote met bearnaise saus
Gebakken slibtongetjes
Kalfsgebraad met champignonsaus en verse groentjes
Rosbief met warme groenten
Gebraden lamsbout met aardappelgratin
Geroosterde zalmmoot met bearnaise saus
Kalfsfilet met groentegarnituur
Filet pur met bearnaise saus en groenteboeket ( medium gebakken )
Normandische zeetong

Desserts

Dame Blanche
Panna Cotta met framboos coulis
Chocolade mousse
Diplomate met kersen
Bavarois van framboosjes
Citroentaartje
Chocolade Pingot
Aardbeien fantasietje
Panna cotta met rode vruchten
Tiramisu
Warm appeltaartje met vanille roomijs
Kaas assortiment
Chocolademoelleux
Roomijs met rode vruchten

ACHT LANDEN BUFFET

ACHT LANDEN BUFFET

Scampi in curry cocossaus met kleine groenten : Thailand
Kippenspiesjes met pindasaus : Indonesië
Fideau met zeevruchten : Spanje
Vlaamse stoverij met trappistenbier : België
Canneloni met spinazie en ricotta : Italië
Chili con carne : Mexico
Grössle : Oostenrijk
Couscous : Marokko