Feestzaal

De vroegere grote schuur van de Kempense boerderij, Roosekes Breem werd verbouwd tot een prachtige authentieke feestzaal met een aanpalende vergaderzaal. Dankzij de brede deur tussen de verschillende ruimtes kan u deze samen of afzonderlijk gebruiken en biedt feestruimte tot maximum 200 personen. De mogelijkheden in deze feestzaal zijn vrijwel eindeloos. Maak een afspraak en dan bekijken we samen alle opties.

Verfijnd feesten

Verfijnd feesten

Ter gelegenheid van uw event of feest kunnen wij tot maximum 150 personen ontvangen aan tafels en 200 personen aan staantafels. Dit kan in uitzonderlijk geval nog uitgebreid worden tot zelfs 350 personen. Bij mooi weer kan u tevens ook genieten van ons zeer ruim terras en de aangrenzende grasweide waar allerlei activiteiten mogelijk zijn (springkasteel, teambuilding,…).

Stijlvol vergaderen

Stijlvol vergaderen

De ligging vlakbij de afrit Turnhout-West van de autosnelweg E34 maakt van Roosekes Breem de perfecte uitvalsbasis voor bedrijven in de ruime regio Antwerpen, de Antwerpse Kempen en Eindhoven. Een draadloze internetverbinding (WIFI), een state-of-the-art geluidsinstallatie, een scherm met beamer, een with board, wand screens … Alles is voorzien om uw bedrijfsevent of privéfeest in de beste omstandigheden te laten plaatsvinden.

Serene rouwtafels

Serene rouwtafels

Bij het verlies van een dierbare is naast intens verdriet ook veel te regelen. Roosekes Breem neemt u graag de organisatie van de koffietafel uit handen. Wij stellen u verschillende formules voor om op serene en gepaste wijze afscheid te nemen met familie en vrienden. Roosekes Breem biedt u een mooie locatie om koffietafels tot 200 personen te houden. Onze tafels zijn gedekt met fris wit linnen en porselein. Op de tafels voorzien wij sfeerkaarsjes. Bij binnenkomst wordt een tafeltje voorzien voor het plaatsen van een foto en of gedenkkaartjes. Onze ruime parking is voorzien naast de zaal. Mocht u hierover meer informatie wensen kan u ons steeds contacteren.

Prachtige omgeving

Prachtige omgeving

Wie zijn vergadering of seminarie wil combineren met een stukje ontspanning in het groen, heeft met Roosekes Breem de perfecte locatie gevonden. Met onze locatie aan De Breem liggen wij naast de ingang van het Grotenhoutbos, één van de oudste bossen in de Antwerpse Kempen. Doorheen dit bos van 300 hectare lopen verschillende bewegwijzerde wandelpaden. De grootste troef van dit bos vormt de boeiende afwisseling van verschillende ecosystemen. We bezorgen u graag de nodige wandelbrochures om dit prachtige stukje nabijgelegen natuur te ontdekken.