Troeven

Onze troeven

volledig op maat

Stijlvolle zaal met vriendelijk personeel

Ons team staat steeds vol energie klaar om van jouw feest of gelegenheid een topeditie te maken. We ontvangen je graag warm met een drankje, ontzorgen je gedurende het feest en blijven ons inzitten tot de vroege en late uurtjes, zodat jij en je gezelschap een zalige dag kunnen beleven.

Zorgeloos feesten van 30 tot 300 personen

Met onze zaal met aanpalende tuin hebben we enorm veel opties. Kom je graag in een gezelschap van 30 vertoeven? Dan maken we de zaal iets kleiner waardoor het warmer aanvoelt. Neem je een groot gezelschap mee? Dan bekijken we naargelang de eet-,drink- en dansopties met hoeveel personen het aangenaam is in de zaal. Verder uitbreiden kunnen we ook naar buiten. Contacteer ons zeker voor de ideale formule.

Binnen en buiten eindeloos genieten

Bij ons kan je binnen genieten van een stijlvol interieur, maar ook buiten kan er gevierd worden op het terras of in onze tuin. Zowel in open lucht als overdekt. Zo zijn we tegen elk Belgisch weertje opgewassen. Binnen kunnen we de zaal omtoveren tot een danszaal, buiten tot een groot springfestijn of trouwceremonie. We bekijken het graag met jou.

Aanwezige materialen

Onze feestzaal is uitgerust met een vestiaire, dj met muziekinstallatie, mogelijkheid om bandje te laten spelen, microfoon, tv-schermen voor fotoslideshows/presentaties, springkasteel, versiering in thema, ... Staat er niet tussen wat je nodig hebt? We bekijken graag de opties met jou.